Gimnasio CEM Verneda


  • CEM Verneda

Dirección: C/ Binefar 10-14, 08020

Teléfono: 933054959

Distrito: Sant Martí

Ciudad: Barcelona

Instalaciones: Pilates, Piscina, Yoga, Spinning, Taichi, Sala de Fitness, Jacuzzi, Body Pump, Body Combat, Solarium, Entrenador Personal, Fisioterapeuta, Aerobic, Correción Postural.

Web del Gimnasio: www.asme.es
Ver mapa más grande

Descripción:

Els professionals d'ASME treballem amb un fi comú, fer que la teva estància a la nostra instal·lació sigui el més agradable possible mentres aconsegueixes els objectius que t’has proposat al triar-nos. Sempre treballem per aconseguir el teu benestar.
Així valors com la professionalitat, l'experiència, l'entusiasme, la ilusió, són presents en les diferent àrees per fer que tú siguis el més important.
 
Departament tècnic:
Els nostres tècnics en activitats dirigides de terra i aigua, fitness, natació i socorrisme, tots ells altament qualificats per desenvolupar les diferents activitats, tenen uns objectius molt clars, aconseguir donar-vos seguretat professionalitat i una gran motivació.
 
Departament de Manteniment i Neteja:
Són els professionals encarregats de que ho trobis tot en perfecte estat, mantenint els paràmetres de confort desitjats a tota la instal·lació.
 
Departament d'Atenció al Client:
Informació, tracte personalitzat, ells son el pont de comunicació entre tu i totes les demes àrees, activitats i serveis que pots trobar a la instal·lació.